Romska Kulturcentret i Malmö (RKC) är en politiskt och religiöst obunden
ideell kulturorganisation med målet att synliggöra den romska kulturen och
vår tusenåriga historia för en bred publik.

Flamenco


Romska Kulturcentret i Malmö erbjuder möjligheten att lära dig dansa flamenco.

Bli en eldig och passionerad flamencodansare. Överraska nån nära eller som du håller kär med flamenco! För dig som jobbar hemifrån och behöver en timeout eller vill skicka en kär hälsning till någon eller bara alltid velat lära dig flamenco så erbjuder nu Romska Kulturcentret i Malmö enkla kurser i flamenco som alla klarar av. Det kostar inget och tar ca 5 minuter.

Våra mycket uppskattade kurser i flamenco ger utrymme för att enkelt lära sig passionerad och eldig flamenco. Följ de enkla stegen i dessa kurser.

Lycka till!

Loading...

Musik / dans

Romska Kulturcentret i Malmö samarbetar med flera romska musik- och dansgrupper och erbjuder ett stort urval av underhållning t.ex. i samband med föreläsningar men även i andra sammanhang. Bokningar kan göras i hela landet.

Föreläsningar

Romska Kulturcentret i Malmö erbjuder Sveriges mest erfarna föreläsare om romsk kultur, historia och nutid. Föreläsningarna kan även djupdyka i specifika ämnen efter era val. Romska Kulturcentret I Malmö kan även ordna med föreläsningar i era egna lokaler eller efter behov. Föreläsningarna sker i hela landet.

Mobil utställning

Romska Kulturcentret i Malmö har flera olika mobila utställningar för en bredare publik. Från enkla skärmutställningar och rollups till autentiska romska trävagnar. Romska Kulturcentret i Malmö erbjuder i samband med de mobila utställningarna även föreläsningar samt musik och dansprogram.

Workshops

Romska Kulturcentret i Malmö erbjuder workshops av olika slag med syftet att skapa ökad kunskap till den romska kulturen samt den romska historien. Workshops kan genomföras i era lokaler eller efter behov.

Romska Kulturcentret i Malmö | Box 325 | 214 28 Malmö